Administrator
Wstepne ustalenia:
Niedziela, Godzina 20:00, Server b3
Przeciwnik PNR
Tacy ludzi jak: Nawl,Baxis,Kerio,Hefas- prosze o potwierdzenie 100% obecnosci
Mowie od razu ze kazdy w tym meczu na bank nie zagra, bede gral o zwyciestwo nie "zabawe".
Po tym meczu takze chyba sie juz z Wami pozegnam badz zejde z lidera jedno z dwoch ale to po meczu sie pomysli.
będę.
Komarienko napisał:
Po tym meczu takze chyba sie juz z Wami pozegnam badz zejde z lidera jedno z dwoch ale to po meczu sie pomysli.
Jeżeli kończyć z klanem to jest to idealny sposób - tzn wygrywając ligę ;p
Administrator
Hustek prowadzi swoj wlasny biznesik tez juz chlopak nie ma czasu, z tego co wiem Nawl podobno tez pracuje. Ja jutro zaczynam nowa prace i mam tak chujowy dojazd ze jak wpadnie tydzien na druga zmiane to po prostu tydzien z dupy na calego. Vinca tez sie widuje od swieta, Brzoza sam juz odszedl z braku czasu Keff i Phan takze juz chyba poumierali wiec widac ze nie ma komu tego klanu przekazac. BeFree to moze i nie klan z wielkim stazem ale za to ma ludzi ktorzy juz tu troche siedza. Sam sobie zdawalem z tego sprawe ze wiecej niz dwa lata ten klan nie ma szans sie utrzymac ze wzgledu po prostu na nasza "srednia wieku". Wygrajmy najpierw lige po raz kolejny potem bedzie sie myslec chodz zbytnio nie ma co duzo myslec
Ja teraz na chorobowym siedzę to i nawet dość często zaglądam Zwłaszcza , że kilka fajnych zmian daje nowy patch
W końcu noże śmigają jak "po autostradzie"
A co do końca swojej gry i prowadzenia klanu to mam nadzieję Komar, że się jeszcze rozmyślisz.
Pozdrawiam
/v.